Nya skor till julens fester

December är en månad fylld med fester och även om det kanske är snö ute så kan man ju ha fina skor inne! Vi har utökat sortimentet med alla nya modeller från Pleaser så passa på att hitta de som passar just dig. Vilka skor kan du bara inte motstå?
XMASSTKG
XMASSTKG
FLAMINGO-1021FS
FLAMINGO-1021FS
SULTRY-638
SULTRY-638
GLORY-508
GLORY-508
DYNAMITE-12
DYNAMITE-12
SKY-309CHRS
SKY-309CHRS
ADORE-1020SPWR
ADORE-1020SPWR
WIGGLE-17
WIGGLE-17
BEYOND-010LG
BEYOND-010LG
WARLOCK-55
WARLOCK-55
LILITH-152
LILITH-152
BEYOND-009
BEYOND-009


Hitta liknande skor med hjälp av tema!
Skofebers sortiment omfattar över 4500 olika skor och att kunna erbjuda bra sätt att söka och överblicka dem alla är en utmaning. Nu har vi skapat 40 olika tema som vi har samlat skorna i och hoppas att det hjälper dig hitta det du söker!

Du hittar alla olika tema i menyn här till vänster och de är grupperade i tre grupper. Den första är modeller av skor, exempelvis pumps, sandaler, knähöga, lårhöga etc.
Den andra gruppen är egenskaper som skorna har som exempelvis kilklack, stilettklack och peep-toe.
Tredje gruppen är tema som speglar de tillfälle då skorna passar. Exempelvis bröllop, jul och högtider, biker och clown.

När du tittar på produktinformationen om en sko så visas vilka tema just den skon hör till så att du enkelt kan klicka dig vidare!


Premiär för Fabulicious
Pleaser har lanserat ett nytt varumärke med namnet Fabulicious. Den som tittat mycket på sortimentet från Pleaser kommer att känna igen modeller som tidigare ingått i just varumärket Pleaser men det finns även nya modeller som gör premiär i Fabulicious. Med skor för nästan alla tillfällen, är Fabulicious skor gjorda för en natt på stan, tjusiga baler, bröllop och andra speciella evenemang. Fabulicious skor anamma ett varierat utbud av teman, inklusive kväll, boudoir, party, studentbal, möhippa, ståt, pole fitness och cocktail servitris.
Du hittar hela urvalet av Fabulicious här!

 

Bild med skor